Archive for April, 2011

Au!

Saturday, April 30th, 2011

Vandaag was een dag van hoogte- en dieptepunten. Dieptepunt was toch wel dat je je vingers tussen de wc-deur kreeg bij Tante Gerda. Heel hard brullen! Papa en mama waren bang dat ze gebroken waren, maar gelukkig meteen heel lang gekoeld onder de kraan, tegen de zwelling en tegen de pijn. In de auto naar huis wel weer brullen. Thuis met pijnstilling naar bed en ook nog even het ziekenhuis gebeld voor een advies. We hadden het goed behandeld. ‘s Middag leek het erg mee te vallen. Vingers zijn allemaal recht en je beweegt ze gewoon. Ook geen zwelling.

Toen dus maar door naar het hoogtepunt van de dag: Oranjepop! Lekker druk, dus veel te zien en ook lekker lawaaige muziek. Je had het ineens weer prima naar je zin en van je vingers merkte je niks meer. “Ted doen je vingers nog zeer?” “Neeeeej.”

TNVM (Ted’s Nijmeegse Vervoers Maatschappij)

Sunday, April 17th, 2011

Ted is almaar bezig treinen te bouwen uit Duplo treinstellen. Er komen hele bouwwerken op van blokken en de mannetjes mogen ook meerijden. Hij gaat er het hele huis mee rond.

Lekker bezig

Friday, April 8th, 2011

Ted is al een echt kereltje. Hij is de hele tijd van alles aan het uitproberen en is daarbij best creatief. Zo experimenteert hij al een paar dagen met treinconfiguraties. Ook met verschillende soorten treinen, de plastic trein en de houten treintjes. Ze moeten op alle mogelijke manieren achter en voor en op elkaar. Vervolgens wordt op verschillende ondergronden bekeken of het zo een beetje lekker rijdt. Lijkt dus echt iets met relaties te zijn.

Vandaag in de speeltuin in het park had hij het ook naar zijn zin. Het was sowieso prachtig zonnig weer. Eigenlijk vindt hij alles wel leuk. De glijbaan, lekker samen met Arie naast elkaar eraf glijden. De grijns op zijn gezicht spreek dan boekdelen. De schommel, is ook vet en papa mag best wel hard duwen hoor! Ook in het klimrek is Ted lekker bezig. Al met al heeft Ted een hoop lol samen met Arie. Dit ondanks dat hij nog wel eens een duw krijgt of zijn speeltje wordt afgepakt!