Archive for June, 2011

Waterpokken

Monday, June 20th, 2011

Ted heeft ze 🙁 Vannacht ook nog met een klap uit zijn nieuwe grote bed gevallen. Zijn stemming lijdt er zoals altijd echter niet onder!

Lekker op de trekker

Friday, June 17th, 2011

Ted is twee. Hij heeft het al maanden over tractoren. Hij wil ze kijken op youtube, hij wil er de hele dag op rijden op de opvang en als we bij opa zijn wil hij erop. Een verjaardagscadeau was dus niet lang nadenken. En inderdaad, Ted was er heel blij mee! Eerst was het nog even uitproberen, maar hij heeft uiteindelijk een uur door de wijk gefietst. Naar het park, een rondje door het park, terug naar het speeltuintje, door de wijk naar huis en daar nog een rondje. Het was een groot succes! “Ted moet ik je even duwen?” “Nee, wegwezen *wegduwgebaar*” O ja, en er hingen ook nog slingers en ballonnen in huis 🙂 Dit weekend komt ook de visite.

Ornithologie

Wednesday, June 15th, 2011

Ted zag vanmorgen een struisvogel op tv, maar die kende hij nog niet. “Is dat een kalkoen?” Prachtige zin! Leek inderdaad wel wat op de little people kalkoen die we hebben, met de verentooi op zijn kont.

Lief

Tuesday, June 7th, 2011

Vandaag avondvierdaagse en de kinderen die voor ons huis langslopen zingen “En van je heeeela, heeela, heeela, hooolala”. Ted ligt in zijn bedje en zingt mee “Heeele grooote laaala”.