Archive for July, 2011

Loopfietsen

Saturday, July 30th, 2011

Weer eentje om af te vinken voor Ted. We waren gedrieen een rondje aan het maken langs de pony’s en door het park weer terug. Ted op de tracktor en Arie op de loopfiets. Vlak voor het einde van het park had Ted het wel gehad met de tracktor. Gelukkig wilden ze allebei wel wisselen, dus zo gedaan. De laatste keer dat ik Ted op de loopfiets had gezien waren zijn benen nog te kort. Hij kon toen net blijven staan, maar nu ging het als de brandweer. Hij is het hele stuk naar huis gereden en als hij vaart had deed hij allebei zijn beentjes in de lucht 🙂

Kleuren

Saturday, July 30th, 2011

“Ik heb blauw!” riep Ted vanmorgen en hield feilloos een blauw legoblok omhoog. Vandaag maar eens kijken hoeveel andere kleuren hij al kent! Arie en Ted zitten momenteel lief “samen spelen” met de lego. Daarbij wordt luid gezongen en ingespannen gehijgd bij het aandrukken van het volgende blok op de toren/bouwwerk.

Andermans schoenen

Thursday, July 7th, 2011

Toen ik vandaag Ted en Arie ophaalde bij de opvang zag ik dat Ted andere schoenen aan had dan normaal. Nou mis ik wel vaker het arriveren van nieuwe kledingstukken en schoenen is al helemaal de afdeling van Suzan, dus ik dacht “ah, Ted heeft nieuwe schoenen”. Ik heb dus Ted uitvoerig gecomplimenteerd met zijn nieuwe schoenen. Ze waren ook mooi! Toen Arie en Ted eenmaal in de auto zaten zei Arie “Die schoenen had Zed vorige week aan”… Wacht effe… Dus ik terug naar binnen en gevraagd of ik eens mocht zien wat voor schoenen Zed aan had. Ja, die had ik eerder gezien bij ons thuis! Dus terug naar de auto, Ted schoenen uit en eens gevraagd of Zed die eerder had gezien. Je raadt het al, de schoenen waren van Zed. Ted en Zed snapte niet waar ik nou zo druk over deed. Ze trokken beide een hoofd van “wat maakt dat nou uit welke schoenen je aan hebt?!”