Archive for September, 2011

Waar gaan we heen?

Saturday, September 24th, 2011

Met papa en Arie naar Arnhem om te lunchen bij de Hema! Met de trein, mannen onder elkaar, want mama had cursus in Amsterdam. Het was allemaal erg boeiend. Het nieuwe station in Arnhem, de treinen, alle mensen. Zittend in de kinderwagen heeft Ted zijn ogen uitgekeken. Hij wist ook al te melden wat de kleuren van de trein waren. In de trein bleef Ted maar vragen “Waar gaan we heen?” Papa antwoordde telkens waarheidsgetrouw “Naar Arnhem” of “Naar huis”. Hij stopte niet met vragen, maar op een gegeven moment antwoordde hij telkens terug “O ja”. Je kunt het maar beter gecheckt hebben als je vader zich weer eens iets in zijn hoofd heeft gehaald!

Op de wc

Saturday, September 10th, 2011

Ted heeft vandaag een poep op de wc gedaan! Hij gaf het keurig zelf aan. Eerste beetje zat wel nog in zijn pamper. Als beloning heeft Ted nu een mooie sticker van een haai op zijn hand. “Heel mooi” vindt ie zelf.

Bob de Bouwer

Friday, September 9th, 2011

U kent wellicht de kreet “Booooob de Bouwer, bouwt het op!” Ted heeft hiervan gemaakt “Booooob de Bouwer, HOU OP!” Van wie zou hij dat “hou op” nou gehoord hebben? 😉