Archive for December, 2011

Geplast in de IKEA

Saturday, December 17th, 2011

Ted heeft vandaag geplast in de IKEA, op de wc! We waren nog aan het eten toen hij het aankondigde, maar we konden nog niet gaan. Arie en mama waren nog ijs halen. Ted heeft het netjes opgehouden totdat Arie en mama terug waren. Daarna was het ook nog een eind lopen naar de wc, maar ook dat lukte 🙂 Na de IKEA was het gezellig in huis, met de tv aan en lekker spelen met de Duplo. Ted heeft alle blokjes in de mand gedaan en ik mocht niet eens helpen. Uiteraard weer reden voor een groot compliment!

Een echte kerel

Friday, December 2nd, 2011

Als gehecht worden bij de huisarts een overgangsrite is, is Ted nu een echte kerel. Sowieso heeft hij maar heel weinig gehuild, 3 keer. De eerste keer toen hij na een duw van Arie met zijn hoofd op de grond viel. De tweede keer toen het naaldje voor de verdoving erin ging. De laatste keer, maar wel het hardst, toen hij in de spiegel zag hoe groot de pleister op zijn hoofd was! Dat was echter vooral van de schrik.

Arie had deze rite al eerder doorstaan. Destijds geplakt, maar lees dat maar na op www.ariejuliusbaris.com. Met Arie heeft Ted het al lang weer goed gemaakt.

O ja, het rode en zwarte neusje is omdat ze hiervoor allebei hun carnavalspak aan hadden gehad. Niet ernstig dus… Over een week mogen de twee hechtingen er weer uit. De pleister moet 24 uur droog blijven.