Zelf doen!

Donderdagavond, kinderbedtijd. Terwijl ik Arie een verhaaltje voor het slapen gaan voorlas, was Ted even vertrokken. Plots hoorde ik een luid gekrijs, luider dan het normale gekrijs. Dus ik ging snel kijken. Ik trof Ted aan, voor het moment gereduceerd tot een krijsend hoofd en 4 ledematen in de toiletpot, die als een vaasje tulpen de badkamer opsierde. WC-verkleiner nog in de hand! Hij was zelf naar de WC gegaan… Ik heb nog overwogen om snel naar beneden te rennen voor de camera, maar moest daarbij denken aan een debacle dat ik ooit zelf had met een vlot. Ik lag er toen niet veel anders bij dan Ted, ook met de billen al in het water. In plaats van mij te verlossen uit die benarde positie is mijn moeder echter zeker 200 meter teruggerend naar het huis om de camera te halen. Daarna heb ik haar nooit meer zo hard zien rennen. Gezien dit jeugdtrauma, hier nu dus geen foto. Helaas. En die foto van het vlot krijgt niemand meer te zien!

2 Responses to “Zelf doen!”

  1. a3 says:

    Voor de liefhebbers, ik heb hem nog!

    Al met al valt de appel niet ver van de boom.

  2. As says:

    Jij bent blijkbaar de enige die het een debacle vond. Voor mij is het een dierbare, vreugdevolle jeugdherinnering!

Leave a Reply