Just another day at the kindergarten

Ik zat vandaag weer bijna met mijn hoofd door een systeemplafond toen ik Ted bij de IKEA uit een wc-hokje moest bevrijden. Best lastig om er overheen te klimmen, ook nog mijn buik opengehaald. In de IKEA waren we het gesprek van de dag. “Er zat een jongetje op de wc opgesloten…Die vader is er overheen geklommen…” Suzan wist derhalve ook meteen dat wij het waren en stond al bij de uitgang van de heren te wachten 🙂

Op weg naar de uitgang moest Ted weer plassen. Onder het mom van “dat gaat nooit twee keer achter elkaar fout” moest hij weer per se alleen naar de wc, met de deur dicht! Gelukkig had hij wel bijgeleerd, want deze ging open zonder een vrije oefening van papa!

One Response to “Just another day at the kindergarten”

  1. A3 says:

    Dat is dan weer wel de Baris-manier.

Leave a Reply