School

Het is Ted’s tweede schooldag. Hij zit in de rode berenklas van juf Sylvia, samen met een hoop oude bekenden van de Klompjes. Volgens zijn juf houdt ie zich puik en na 1 ochtend vond hij het best heel leuk. Hij was die ochtend in de kring op het stoeltje met zijn naam er op gaan zitten en kreeg meteen een berenwinegum van de juf. Later kwam een ander jongetje: “He, waarom heeft hij wel een snoepje?” En tsjomp, Ted slikt zekerheidshalve de winegum zo in een keer door. In de kring heeft hij al over de vakantie verteld, dat hij heeft gezwommen en een spelletje gedaan en dat we met z’n allen met de auto naar Duitsland geweest zijn. Bij het buitenspelen heeft hij z’n juf even bijgepraat over grote broer Arie, die in de witte klas zit.

2 Responses to “School”

  1. spruit says:

    Op bed leggen gaat nu wel een stuk makkelijker, Ted is s avonds goed moe!

  2. A3 says:

    Trots op onze Benjamin die ineens alweer zo groot lijkt te zijn! Veel succes lieverd van opa en oma.

Leave a Reply