Weblog van Ted

woensdag 16 december 2009

Schommelen

Zie ook het bericht op de site van je broer voor deze dag. Aangekomen bij de opvang, haalde papa jullie uit de auto. Arie was als eerste, want ik moest jouw maxi-cosi nog uit de gordel halen. Ondertussen rende Arie op een grote plas af met aan de randen een flinke laag ijs. Ik zag het al gebeuren: Arie languit in een ijsplas en krijsen. Dus met jou in de maxi-cosi sprintte ik er achteraan en was nog net op tijd om je broer tegen te houden. Helaas stapte ik daarbij zelf op de rand ijs... Gelukkig is papa nog best atletisch, maar ik kan je zeggen dat ik er een aantal momenten als een kalf op het ijs stond te glippen. Heb jij allemaal niks van gemerkt, want je lag lekker aan mijn arm in de maxi-cosi te schommelen!

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina