Weblog van Ted

maandag 9 februari 2009

Lekkage

Nou Ted, het nieuws over je komst is helaas al uitgelekt. Gijs had ontdekt dat je via de linkjes naar onze Blogger profielen op de andere weblogs bij jouw site kan komen. Hij was wel zo vriendelijk om het even te melden, dus nu kan het voorlopig niet meer. Jammer, we wilden graag dat je geslacht en naam nog een geheimpje bleven totdat je geboren was!

Je kamertje is inmiddels wel zo goed als af. Met wat hulp van opa Ponds is de tussendeur met de slaapkamer van papa en mama nu ook dicht. Nu alleen nog een stoel en een mooie poster aan de muur.

Labels:

zondag 1 februari 2009

Klusreport

Na klussen met kijkers, op groenestraat 93 nu ook klussen met peuters. Zeg maar gewoon klussen, maar dan met hindernissen, zoals je grote broer die bij pappa zijn hoofd onder de oksel steekt als hij een plint aan het afzagen is.
Het is verder wel lekker opgeschoten. Hierbij de update muur verven, plinten plakken, stopcontacten vervangen, planken ophangen, kast vast aan de muur zetten, bedje neerzetten, stoel/bank regelen, tussendeur dichtmaken en tussendeur verven. We gaan proberen opa Ponds de tussendeur dicht te laten maken. Schijnbaar had hij hier wel oren naar. Het gat heeft hij tenslotte ook gemaakt.

Labels: