Weblog van Ted

zaterdag 22 augustus 2009

Ik kijk naar rechts, papa is trots!

Papa en mama hadden af en toe een discussie of Ted niet te veel naar een kant lag te kijken. Papa vond telkens dat hij teveel naar links keek, mama dat hij teveel naar rechts keek. Resultaat is in ieder geval dat zijn bedje regelmatig wordt gedraaid :-) Is overigens ook geen probleem meer, voor zover het dat ooit was. Hoofdje is mooi rond en in het midden tekent zich reeds het begin van een blinkend kale schuurplek af. Zoals het hoort. Oneliner bij het welterusten wensen, als Ted weer eens naar links lag te kijken: Ik kijk naar rechts, papa is trots.

Ted, rechts is waar je duim links zit! Zou ie nu moeten snappen, want hij is sinds kort begonnen met het bestuderen van zijn handjes.

Labels: ,

woensdag 19 augustus 2009

Nieuwe fase

Ze worden zo snel groot! Vandaag mocht ik alweer een mijlpaal in Ted's leven meemaken: Hij is vandaag wennen bij de opvang! Het was een heel circus om Ted en Arie allebei in de auto te krijgen. Opstaan, Arie's fles maken, Arie op bed zetten en fles geven, Ted's fles maken, Ted fles geven op bed, Ted chillen in bed, Arie aankleden, Ted aankleden, persoonlijke reinigingsprocedure, aankleden, Ted in maxicosi, Arie naar beneden, Ted naar beneden, Arie en rugzakjes in auto, Ted in auto en gaan!

Bij de opvang werd Ted met open armen ontvangen door Ilse. Ted bleef tot het laatst lachen, dus dat zit wel goed :-) Vanavond in het boekje van de opvang maar eens lezen hoe het hem is vergaan.

Pappa was trouwens alleen vergeten om zelf te eten, maar had erger gekund. Bijvoorbeeld bij Ede-Wageningen er achter komen dat je in plaats van je laptoptas de maxicosi met zuigeling naast je hebt staan :-P

Labels: ,