Weblog van Ted

woensdag 30 december 2009

Tandjes

Ted heeft aan het toch al drukke jaar 2009 nog twee hoogtepunten toegevoegd: ondertanden! Gistern zat hij op schoot bij papa en die zag twee deukjes in zijn tandvlees. Mama maar eens gewaarschuwd. Hop vinger in zijn mond om te voelen en ja hoor beide ondertanden zijn door. Momenteel gebruikt Ted ze om de National Geographic van papa tot papier mache te verwerken.

(getypt vanaf de brakke tv set top in ons huisje)

Labels:

woensdag 16 december 2009

Schommelen

Zie ook het bericht op de site van je broer voor deze dag. Aangekomen bij de opvang, haalde papa jullie uit de auto. Arie was als eerste, want ik moest jouw maxi-cosi nog uit de gordel halen. Ondertussen rende Arie op een grote plas af met aan de randen een flinke laag ijs. Ik zag het al gebeuren: Arie languit in een ijsplas en krijsen. Dus met jou in de maxi-cosi sprintte ik er achteraan en was nog net op tijd om je broer tegen te houden. Helaas stapte ik daarbij zelf op de rand ijs... Gelukkig is papa nog best atletisch, maar ik kan je zeggen dat ik er een aantal momenten als een kalf op het ijs stond te glippen. Heb jij allemaal niks van gemerkt, want je lag lekker aan mijn arm in de maxi-cosi te schommelen!

Labels:

zaterdag 5 december 2009

Kamer 2.0

Ted heeft een nieuw bed. Hij begint al aardig te rollen en opdrukken,  dus het is tijd voor een bed met spijlen. Zijn broer was tegelijkertijd ook toe aan een groot bed, dus Ted heeft nu het bed van Arie. De installatie liep uit op een gecertificeerde Barisklus. Je weet dat je fout bezig bent als je wegloopt om de schroevendraaier om te ruilen voor een hamer... Ook het op maat maken met wilskracht van het stalen ophangsysteemplaatje van de hondhengel boven zijn bedje was karakteristiek voor een Barisklus. 005 zal trots zijn! Na wat getimmer, gespleten hout en een lattenbodem die nog een harde klap op de grond had gegeven als daar niet gelukkigerwijs mijn voet onder had gestaan is de babykamer 2.0 dan toch gerealiseerd :-) Ted heeft volgens mij niks in de gaten, want momenteel slaapt hij als een roosje!

Labels: