Weblog van Ted

zondag 17 mei 2009

Voorbode?

Vandaag hebben we een middagje met je in het ziekenhuis gezeten, Ted. Mama wilde voor het eerst niet meer mee naar de fitness, ze zag het niet meer zitten met jou in haar buik. Je ben ook al zo'n 2600gr. Ik ben dus maar alleen gegaan met Arie. Toen we terugkwamen zat je moeder op de bank met een wit neusje. Ze voelde zich misselijk en zag zwarte vlekken. Bij de verloskundige zeggen ze altijd dat je moet bellen als er iets is. Nou dit was IETS. Het zou eventueel zwangerschapsvergiftiging kunnen zijn, dus wij bellen.

In het ziekenhuis wilden ze mama graag even onderzoeken. Toen hebben we dus drie uur in het ziekenhuis gezeten (en je broer sliep er het grootste gedeelte door heen). Mama aan het ECG, maar met jouw hartje was niks mis. Ook was je erg druk. Ze hebben ook nog bloed en urine van mama onderzocht, maar daarin vonden ze geen tekenen van zwangerschapsvergiftiging.

Later zei mama wel dat toen ze zich van je broer zo voelde, hij na zes dagen geboren werd. Ik heb zo'n gevoel dat we je volgend weekend misschien al in onze armen hebben...of het was toch gewoon de verkoudheid waar we allemaal last van hebben.

Labels: