Weblog van Ted

donderdag 30 juli 2009

Ted in de box

woensdag 29 juli 2009

Net z'n broer

Ted heeft het gepresteerd na een maand precies even lang te zijn, 20 gram minder te wegen en een halve centimeter dikker hoofd te hebben dan z'n broer destijds. Z'n lot is wel dat al z'n heldendaden minder aandacht krijgen, dan toen Arie destijds iets voor het eerst kon. Maar er zijn ook voordelen. Vandaag heb ik een enorme aanval van berg in de kiem weten te smoren. Waar Arie destijds een week niet toonbaar was omdat hij eruitzag als een Ferengi, blijft Ted dit bespaard. En alle zalfjes tegen luieruitslag en smetten hebben we al in huis en alles wat niet werkt is al in de vuilnisbak beland. Ideaaal: hoe minder trial en error sessies hoe beter. Niet dat hij dit al op waarde weet te schatten, want de antischilfer sessie ging gepaard met een enorm gekrijs.

vrijdag 17 juli 2009

Lachuh

Ted kan lachen! Hij doet het vooral als hij net lekker zijn buikje vol gedronken heeft. Verder is Ted gisteren ook weer door de APK gekomen. Op het consternatiebureau hebben ze alles nagemeten en tot nu toe verloopt het zo'n beetje hetzelfde als bij zijn grote broer.

Labels:

donderdag 2 juli 2009

Wandelen

Ondanks de warmte vandaag lekker wandelen in het bos op de stuwwal. Op de achtergrond het kerkje van Persingen.

Labels: , ,

woensdag 1 juli 2009

Kraamweek


Bij je eerste kind weet je nog niet dat de eerste week voornamelijk erg druk is. Meer een stoomcursus babyverzorging en zodra de kraamverzorgster haar hielen heeft gelicht doen zich 's avonds en 's nachts allerlei calamiteiten voor waarover ze nog niet verteld had. Wat nou roze wolk? Je zult de eerste niet zijn die midden in de nacht baby's eerste spuitluier op de huisartsenpost laat zien.

Deze keer gaat het beter. Qua nachtrust hebben we niet te klagen, baby's: ontzettend lief als ze slapen. Ander groot pluspunt zijn alle leuke kado's en kaarten die we krijgen. Zelfs een handgeschreven kaart van burgemeester Thom!